Back Back Nieuws

Planet Event verzorgt kick-off Erasmus MC

04 november 2009
Planet Event organiseerde het kick-off project voor Erasmus MC op vrijdag 16 oktober. Op symbolische wijze werd de eerste paal geslagen van Erasmus MC’s ‘universitair medisch centrum van de 21e eeuw’. Dit betekende de start van een omvangrijk nieuwbouwproject dat zich de komende 8 jaar zal voltrekken in het hart van Rotterdam.

Planet Event tekende voor dit kick-off project bestaande uit het uitnodigingstraject voor relaties, medewerkers en omwonenden, en de organisatie van het feest inclusief het officiële moment op de bouwlocatie.

‘Bijzonder Verbonden’

In het kader van de interne campagne ‘Erasmus MC…Bijzonder Verbonden’, werden medewerkers in het voortraject uitgenodigd de eerste paal te signeren. Symbolisch bekrachtigden zij hiermee - als fundament van de organisatie - massaal hun verbondenheid met elkaar en de missie van Erasmus MC.

Hoogtepunt van het feest was het afsluitende concert van Ilse DeLange en haar band op de

tot festivalterrein omgedoopte bouwlocatie. Door het kick-off moment van de nieuwbouw te integreren in ‘Erasmus MC…Bijzonder Verbonden’, werd andermaal invulling gegeven aan deze interne campagne die in december 2008 van start ging met het tweedaagse personeelsevenement in Ahoy voor ruim 10.000 medewerkers en partners.


Fotografie: Levien Willemse

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!