Back Back Nieuws

PINO laat Management Support Live! leven

10 oktober 2013
Met ruim 2.600 bezoekers was Management Support Live!, voorheen het Management Support Event, ook dit jaar een drukbezocht evenement voor iedereen in een managementondersteunende rol. In de Jaarbeurs Utrecht vulden Management Support en PINO op 3 en 4 oktober een interactieve beursvloer met alles wat er op dat vakgebied te weten, te leren, te zien en te delen is.

Bezoekers van de beurs konden zelf op zoek in het brede aanbod of inchecken voor een Flight Tour bij de stewardessen. Tijdens de verschillende Flight Tours nam een piloot de deelnemers mee op een vogelvlucht langs alle highlights op de beursvloer.

Stijlpolitie
Nieuws was er genoeg op de vakbeurs. Management Support presenteerde er de resultaten van het Nationaal Loopbaanonderzoek 2013 in het boek ‘Een functie met inhoud’ en tijdens gratis Live Sessies! leerden bezoekers over allerlei ontwikkelingen op hun vakgebied. Tussen een keur aan exposanten op de beursvloer liep de Stijlpolitie rond om iedereen zakelijk kledingadvies te geven. En op het Netwerkplein konden beursbezoekers met de Taalquiz hun taalkennis uitbreiden.

Populairste workshops
Veel beursgangers combineerden hun bezoek met het volgen van een workshop. Ervaren trainers stonden klaar om deelnemers in kleine groepen binnen 2,5 uur te helpen nog beter te worden in hun werk. Dit jaar hadden bezoekers de keuze uit de 12 populairste workshops van Management Support, waaronder ‘Effectiever werken met de Ipad’, ‘Werken in de cloud’ en ‘Werken in het papierloze kantoor’. Met het hoge bezoekersaantal, de ruime vertegenwoordiging van exposanten en de hoge waardering van beide groepen kijken Management Support en PINO nu al vooruit naar Management Support Live! 2014.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!