Back Back Nieuws

PINO heeft communicatiebureau EPP public relations overgenomen

30 januari 2014
Evenementen- en congresbureau PINO heeft per 1 januari 2014 het communicatiebureau EPP public relations overgenomen. Met het dienstenaanbod van beide Utrechtse bureaus ontstaat een sterke combinatie die opdrachtgevers full service biedt met public relations, public affairs, communicatie, evenementen en congressen. PINO verhuist binnenkort naar het pand van EPP, maar beide bureaus blijven werkzaam onder hun eigen naam.

EPP public relations is met een uitgebreid netwerk, een divers klantportfolio in verschillende sectoren en een bevlogen team van communicatieprofessionals een waardevolle aanvulling voor PINO. Met de overname verstevigt PINO zijn positie in de evenementen- en congresbranche.

Nieuwe mogelijkheden
Jeroen Coers, Tessy Miltenburg en Pieter Schure, de partners van PINO evenementen en congressen, hebben per 1 januari 2014 de aandelen overgenomen van Henk de Breij, voorheen directeur/eigenaar van EPP. De Breij blijft als ervaren adviseur, coach, ondernemer en netwerker zijn toegevoegde waarde bewijzen binnen het nieuwe team. Beide bureaus zien door het combineren van hun kernkwaliteiten allerlei mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande opdrachtgevers nog beter te bedienen.

‘Verandering blijft’
Beide bureaus staan erom bekend steeds mee te veranderen met hun tijd en met slimme verbintenissen opdrachtgevers een optimale service te bieden. Of, zoals PINO zelf zegt: ‘Het enige dat altijd hetzelfde blijft, is verandering. We zullen samen met EPP steeds weer nieuwe mogelijkheden creëeren en kansen benutten voor onze klanten’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!