Back Back Nieuws

Pinksterjaarmarkt op Landgoed Duin & Kruidberg

30 november 1999
Op tweede Pinksterdag, maandag 13 juni 2011, organiseert Landgoed Duin & Kruidberg wederom de alom bekende en gezellige Pinksterjaarmarkt. In 2009 was deze jaarmarkt, geïnitieerd wegens het 100-jarig bestaan van het Landgoed, een enorm succes met meer dan 5.000 bezoekers.

 

Grote diversiteit

De Pinksterjaarmarkt vindt dit jaar wederom plaats rondom de vijver op het Landgoed. De grote diversiteit aan kraampjes varieert van Oud-Hollandse ambachten tot hedendaagse gadgets. In combinatie met andere uiteenlopende activiteiten, heerlijke lekkernijen en kindervertier staat de Pinksterjaarmarkt garant voor een onvergetelijke en vermakelijke tweede Pinkstermiddag. Tevens biedt het Landgoed bezoekers de mogelijkheid een rondleiding door het monumentale landhuis bij te wonen, waarin ruim aandacht zal worden besteed aan de rijke geschiedenis die het Landgoed kent.


Van 12.00 tot 17.00 uur

Vanaf 12.00 uur zijn bezoekers van harte welkom, de toegang is gratis. Bezoekers worden, indien mogelijk, verzocht om op de fiets te komen. Rond de klok van 17.00 uur zal de Pinksterjaarmarkt afgelopen zijn, waarna Brasserie DenK bezoekers de mogelijkheid biedt om aansluitend aan de Jaarmarkt te dineren.

 

Standhouders

Geïnteresseerd om als standhouder deel te nemen aan de Pinksterjaarmarkt? Meld je dan aan via de website van het Landgoed: duin-kruidberg.nl. Aangezien er wordt getracht de diversiteit van de handelswaar in de gaten te houden is het aanbevolen dit zo spoedig mogelijk te doen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!