Pinkpop is klaar om te rocken Pinkpop is klaar om te rocken
Back Back Nieuws

Pinkpop is klaar om te rocken

14 juni 2024

Het langverwachte moment is aangebroken! Pinkpop 2024, het iconische muziekfestival dat jaarlijks duizenden muziekliefhebbers naar Landgraaf trekt, maakt zich klaar voor een spectaculaire editie van 14 tot 16 juni 2024. Met een line-up die zijn weerga niet kent en een breed scala aan activiteiten, belooft deze 55ste editie een ongeëvenaarde belevenis te worden voor festivalgangers van alle leeftijden.

Line-up en Artiesten

Pinkpop staat bekend om zijn indrukwekkende programmering, en dit jaar is geen uitzondering. De headliners voor 2024 zijn internationale grootheden en favoriete acts die de festivalweide zullen laten zinderen van energie. Onder de hoofdacts bevinden zich de legendarische rockband Foo Fighters, de electriserende popster Dua Lipa, en de baanbrekende rapper Kendrick Lamar. Daarnaast zullen andere toppers zoals Billie Eilish, Arctic Monkeys en The Weeknd het podium betreden om het publiek te trakteren op onvergetelijke optredens.

Meer dan muziek

Pinkpop 2024 draait niet alleen om muziek; het is een totaalervaring. Bezoekers kunnen genieten van een divers aanbod aan foodtrucks met heerlijke culinaire opties, kunstinstallaties, en interactieve activiteiten. Ook zijn er speciale zones voor kinderen, waardoor het evenement geschikt is voor het hele gezin. De festivalcamping is wederom ingericht om comfort en gemak te bieden, met uitgebreide voorzieningen en entertainment.

Duurzaamheid en Innovatie

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van Pinkpop 2024. Het festival zet zich in voor een groener evenement door middel van afvalreductie, recyclingprogramma's en het gebruik van duurzame energiebronnen. Daarnaast worden er innovatieve oplossingen geïmplementeerd om de ecologische voetafdruk van het festival te minimaliseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!