Back Back Nieuws

Pieter van den Hoogenband opent 12-uurs Zwemestafette voor ALS

23 augustus 2014
BNP Paribas Investment Partners, de hoofdsponsor van de Amsterdam City Swim, organiseert op vrijdag 29 augustus aanstaande voor alle deelnemers, bedrijven en werknemers op de Zuidas de mogelijkheid om een etappe van de zwemestafette te adopteren in het mobiele zwembad. Voor de de gelegenheid wordt deze omgedoopt tot de ‘BNP Paribas Investment Partners donatiepool’. 

Op het Zuidplein naast het treinstation Zuid wordt iedereen die 15 jaar en ouder is en kan zwemmen uitgedaagd om (samen of alleen) een etappe van 10 minuten te adopteren voor €10 en collega’s en omstanders te stimuleren om kleingeld in de donatiepool te gooien. Deelnemers kunnen zich ter plekke inschrijven of vóór inschrijven via info@amsterdamcityswim.nl om zeker te zijn van 10 minuten badwater. Het donatiegeld komt 100% ten goede aan Stichting ALS. Tevens draagt de organisatie zorg voor een aantal ALS Ice Buckets om je challenge uit te voeren. Deelnemers aan de Donatiepool kunnen zich gratis omkleden en eventueel na afloop douchen bij ClubSportive.

Zwemmen door de grachten
ALS is een dodelijke zenuw/spierziekte waar tot op heden nog geen medicijn voor gevonden is. Op 7 september zwemmen daarom ruim 2000 deelnemers aan de Amsterdam City Swim door de Amsterdamse grachten. Aan het eind van de dag worden alle donaties gecommuniceerd op de website van de Amsterdam City Swim en via social media. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!