Back Back Nieuws

Pieter Bas Boertje komt met nieuw initiatief: Wow2do

11 december 2014
Naast sites om huizen, appartementen en auto’s te delen, is er nu ook een site die mensen de mogelijkheid biedt om unieke belevenissen met anderen te delen. Wow2do is een online platform met bijzondere vrijetijdsbelevenissen. Iedereen die een unieke gebeurtenis aanbiedt, kan deze via de site aan anderen met dezelfde passie aanbieden. Pieter Bas Boertje (Dechesne & Boertje eventmarketing) en Annelies Ruis (WerfSelect) zijn de initiatiefnemers van Wow2do: 'Iedereen die een bijzondere belevenis zoekt, kan deze op de site vinden.'

Gezamenlijke herinneringen
Met deze site wil ‘Wow2do’ mensen inspireren om hun vrije tijd op ieder moment en bij elke gelegenheid op een unieke manier in te vullen en zo alles uit het leven te halen wat erin zit. Door deze gebeurtenissen samen met anderen te delen, worden de belevenissen daarnaast mooie gezamenlijke herinneringen. Net als bij andere deel-sites, zoals Peerby en Airbnb, worden gebruikers gevraagd na afloop een review te schrijven en zo mee te bepalen of een aanbieder succesvol wordt.

Gratis plaatsing
Het plaatsen van een belevenis op de website is gratis; pas na de boeking gaat een klein percentage van de omzet naar Wow2do. De site is zowel beschikbaar via internet als via smartphone of tablet.
 
Kostbare vrije tijd
De site haakt in op de verwachting dat in 2015 consumenten meer geld gaan uitgeven aan bijzondere dagtrips. Daarnaast neemt het aantal 50-plussers dat veel vrije tijd heeft, snel toe. Omdat vrije tijd kostbaar is, is iedereen steeds meer op zoek naar die ene bijzondere beleving of dat onvergetelijke uitje.

Trendwatcher Adjiedj Bakas: “Wow2do voorziet in deze vraag en is precies wat Nederland nodig heeft op dit moment”.

Voorbeelden van bijzondere belevenissen
Enkele voorbeelden van bijzondere belevenissen op de site zijn onder andere een DJ workshop, dineren in het donker, vliegen in een Boeing simulator, een vogelexcursie in de Oostvaardersplassen of midden in de winter in een hottug door de Rotterdamse haven stromen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!