The Piano Bar OnlineThe Piano Bar Online
Back Back Nieuws

The Piano Bar Online

15 december 2021

Na een bewogen jaar waarin ook nog eens brand ontstond in de loods waar Jan Evert en Mèlanie van The Piano Bar hun vleugel hadden staan, waren ze er in oktober weer helemaal klaar voor om evenementen weer compleet te maken met hun unieke concept van livemuziek, dranken en stijlvolle aankleding. Toen er weer nieuwe maatregelen aangekondigd werden en dus alle avondevenementen weer geannuleerd werden, besloten ze niet af te wachten en de muziek online in te zetten.

Online

‘Aangezien evenementen niet meer door kunnen gaan maar mensen toch graag bij elkaar komen om het oude jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te leiden, richten we ons op de online evenementenwereld’, vertelt Jan Evert.

Bingo!

Hoe ze hun muzikale talenten toch kunnen inzetten? Door het spelen van een online bingospel! ‘Groepen komen samen in Teams en spelen dan een bingospel met muziekfragmenten die ik live op de piano speel’, vertelt Jan Evert. ‘Staat de artiest op je kaart? Dan klik je die weg! Net zo lang tot er bingo ontstaat.’

Echte prijzen

‘De meeste deelnemers spelen voor echte prijzen, dus men is lekker fanatiek. Voor mij is dit een fantastische manier om aan het spelen te blijven, mijn repertoire te onderhouden en plezier te maken. En dus niet alleen maar bij de pakken neer te gaan zitten. Het zijn vaak hele leuke meetings, waar iedereen blij van wordt. De deelnemers en ik zelf ook.”

Hoe ziet het online bingo spel met The Piano Bar eruit? Check het hier.

Foto: Danu Caris Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!