Philips Innovation Award: Grote finale 30 mei 2022Philips Innovation Award: Grote finale 30 mei 2022
Back Back Nieuws

Philips Innovation Award: Grote finale 30 mei 2022

30 mei 2022

Vanavond (30 mei 2022) om 19.30 uur wordt de grote finale van de jaarlijkse Philips Innovation Award live uitgezonden. Een studenten ondernemerschap wedstrijd voor studenten georganiseerd door studenten. In de finale staan acht finalisten die hun start-up verder willen ontwikkelen en hun innovatieve idee hebben omgezet in een nieuwe start-up.

De Philips Innovation Award kent twee leagues: The Innovator League, voor meer volwassen start-ups, die strijden voor een prijs ter waarde van 50.000 euro; en de Rough Diamond League, voor start-ups die zijn opgericht na 1 oktober 2021. Zij zullen meedingen naar een prijs ter waarde van 10.000 euro. Beide prijzen zullen aan het eind van de avond aan de winnende teams worden overhandigd door Philips CEO Frans van Houten.

Eerste stappen

Het doel van de prijzen is ondernemerschap onder studenten te stimuleren en de leiders en ondernemers van morgen aan te moedigen hun eerste stappen te zetten in het opzetten van bedrijven die zullen bijdragen aan een betere toekomst voor henzelf en voor de samenleving.

Helpen bouwen aan duurzame toekomst

'We hebben jonge ondernemers nodig voor hun nieuwe ideeën en de innovaties die ze creëren om te helpen bouwen aan een duurzame toekomst,' zei Philips CEO Frans van Houten. 'De Philips Innovation Award biedt jonge ondernemers de kans om niet alleen te leren, maar ook om contacten te leggen met een groep gelijkgestemden die bereid zijn grenzen te verleggen. We kijken uit naar een spannende finale van de Philips Innovation Award 2022!'

Bekijk de uitzending hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!