Peter van der Schans nieuwe general manager DierenrijkPeter van der Schans nieuwe general manager Dierenrijk
Back Back Nieuws

Peter van der Schans nieuwe general manager Dierenrijk

30 april 2021

Peter van der Schans (34) is de nieuwe general manager van Dierenrijk in Mierlo. Hij begint 3 mei met zijn nieuwe uitdaging bij het dierenpark bij Eindhoven, onderdeel van recreatie-onderneming Libéma.

Ruime ervaring

Van der Schans, die hiervoor vier jaar werkte als manager van de Nijmeegse vestiging van Pathé, heeft ruime ervaring in de recreatiebranche. Zo werkte hij al voor zijn studie Leisure & Events Management aan Stenden Hogeschool bij Walibi Holland, toen nog Six Flags genaamd. Daarna ging hij achtereenvolgens aan de slag bij Vakantie & Attractiepark Slagharen, de Keukenhof en Attractiepark Toverland.

Verschil maken

'Ik vind het fijn om mensen een mooie dag te bezorgen. Zeker in een tijd als deze kan je daarmee echt een verschil maken', vertelt hij over zijn passie. 'Een dierentuin is een plek waar je echt even kan ontsnappen en samen met je gezin of vrienden heerlijk kan ontspannen.' Hij hoopt dan ook snel weer mensen te mogen ontvangen in het dierenpark. 'Het is een hele gekke periode om te starten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het tij binnenkort zal keren en ik samen met het team er een fantastische zomer van kan maken. Ik kan in ieder geval niet wachten.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!