Back Back Nieuws

Peter Bost Head of Global Events bij ATPI

14 april 2015
Met de invoering van een nieuwe bedrijfsstructuur heeft ATPI bekend gemaakt dat haar events divisie geleid zal worden door Peter Bost, die de nieuwe functie van Head of Global Events gaat bekleden. Bost, afkomstig uit de Nederlandse tak van de organisatie en al jarenlang onderdeel van het internationale management team van ATPI, zal de strategie bepalen van de 120 man sterke events divisie.

ATPI heeft een leidende positie in zowel corporate events als sports events in onder meer Nederland, UK, Frankrijk, Griekenland, Australië, India, USA en Hong Kong. Dit maakt ATPI één van de meest vooraanstaande events organisaties in Europa en de drijvende kracht achter reizen, verblijf, logistiek en corporate hospitality bij vele internationale evenementen als Olympische Spelen, Rugby World Cup, Commonwealth Games, Volvo Ocean Race en New York City Marathon.

'De ontwikkeling van onze events activiteiten en de benoeming van Peter Bost is een strategische beslissing om ervoor te zorgen dat we een leidende rol blijven spelen op de internationale events markt', aldus Graham Ramsey, CEO van de ATPI Group.

Peter Bost stelt: 'Wij zijn als toonaangevende reis- en event organisatie internationaal vooral bekend om onze betrokkenheid bij de 10 meest recente Olympische Spelen en Paralympische Spelen, een succesvol partnership dat startte in 1998. Als onderdeel van een grote wereldwijde organisatie, hebben we de beschikking over specialistische event teams in verschillende delen van de wereld. Dit stelt ons in staat onze activiteiten uit te breiden en onze kennis en ervaring met de complexe logistieke processen rondom events breder toe te passen. Het is een spannende tijd voor ons bedrijf.'

De nieuwe rol voor Bost volgt op de overname in 2014 van Griffin Travel, een internationale specialist in zakenreizen voor de Shipping en Energy industrie en aanpassingen in de bestuursstructuur van de totale organisatie in 2015.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!