Back Back Nieuws

Personeel Worldhotels ruilt werkdag in voor liefdadigheidswerk

20 september 2012
Personeel van het Worldhotels hoofdkantoor in Frankfurt en ondersteunende saleskantoren wereldwijd hebben afgelopen week in het kader van World Community Day een werkdag ingeruild om een plaatselijk liefdadigheidsproject te ondersteunen. Personeel van Worldhotels kantoren in de Benelux, Duitsland, Spanje, China, Amerika en andere landen staken een dag belangeloos de handen uit de mouwen.

Katy van Ranst,  Director Sales & Marketing Worldhotels Benelux, deed ook mee aan het initiatief en verzamelde tweedehandskleding in voor Mama’s voor Kinderen, een winkel in België die gedreven wordt door vrijwilligers en kleding en speelgoed inzamelt om tegen een spotprijs te verkopen aan minderbedeelde ouders.

World Community Day
‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen is natuurlijk een kreet die je makkelijk in de  mond neemt. Maar onze eerste World Community Day is een tastbare wijze om onze betrokkenheid met sociale, maatschappelijke en humanitaire goede doelen concreet te tonen,’ stelt algemeen directeur Worldhotels Robert Hornman.

Lokale projecten
Personeelsleden van het Worldhotels hoofdkantoor in Frankfurt ondersteunden drie verschillende lokale projecten waaronder het schilderen van kamers in een kinderdagverblijf terwijl een andere groep hand en spandiensten verleende  in een kledingwinkel van het Rode Kruis in Frankfurt.

Opbrengst verdubbeld
In Madrid deed Worldhotels personeel vrijwilligerswerk bij de Spaanse organisatie ARBA die natuurbossen in stand wil houden en in Florida hielp men bij een Second Harvest voedselbank. Bovendien werd in alle Worldhotels kantoren in Amerika geld ingezameld voor Second Harvest waarvan de opbrengst door Worldhotels werd verdubbeld.

Foto: Katy van Ranst verzamelt kleding voor Mama's voor Kinderen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!