Performance Marketing Event kijkt vooruit naar 2020Performance Marketing Event kijkt vooruit naar 2020
Back Back Nieuws

Performance Marketing Event kijkt vooruit naar 2020

04 november 2019

Op 10 december 2019 vindt het Performance Marketing Event plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Igor Beuker, de zelfverklaarde Math man in a world of Mad men, is Keynote Speaker. Daarnaast zijn er sprekers van Beslist.nl, Google en e-Village met als onderwerpen trends en ontwikkelingen in performance marketing, SEA, Google Ads, robotica, AI en andere spannende ontwikkelingen voor marketeers. De organisatie is in handen van de Sales Marketing Group (SMG).

Inspire & Connect

‘We zien de Sales Marketing Group uitgroeien tot één grote powerhub met een grote verscheidenheid aan online marketeers en sales specialisten’, vertelt Kos, CEO SMG. ‘Een groep waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen op hun eigen vakgebied, maar waar specialisten óók kunnen leren van vakgenoten met andere specialisaties. Natuurlijk horen hier ook inspirerende netwerk events bij. We hebben dit jaar al 11 Inspire & Connect sessies georganiseerd. En als klap op de vuurpijl natuurlijk straks ons Performance Marketing Event op 10 december in Nieuwegein. SMG groeit hard en we zijn voortdurend op zoek naar partners die zich willen aansluiten bij ons steeds groter wordende netwerk.’

Sales Marketing Group

SMG biedt ondernemers de mogelijkheid om de voordelen van het ondernemerschap te combineren met het samenwerken en het delen van kennis met collega's uit het vak. Daarmee creëert SMG een netwerk van specialisten voor online marketing en sales. Vakspecialisten die allemaal hun eigen expertise hebben zoals SEO, copywriting, UX, social media, affiliate marketing en online sales. SMG vormt hiermee een netwerk dat niet alleen interessant is voor bedrijven maar ook voor recruiters en agency’s in interim-management.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!