Penelope Groep: Jouw partner voor ieder event Penelope Groep: Jouw partner voor ieder event
Back Back In de spotlights

Penelope Groep: Jouw partner voor ieder event

16 april 2024

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest, beurs, festival of een ander event met allure komt veel kijken. Om indruk te maken op de bezoekers laat je als organisator dan ook liever niets aan het toeval over. Het inschakelen van een externe specialist is dan een eerste stap in de goede richting. De Penelope Groep valt zeker in deze categorie. Het aankleden van een locatie of het verzorgen van de totale productie van een event, inclusief professionele catering en entertainment, is het familiebedrijf van Ashley en Marielle Maliekhadien meer dan toevertrouwd.     

Totaalpakket

Wanneer je een bezoek brengt aan de Penelope Groep zou je bijna kunnen verdwalen. Op het gebied van materialenverhuur ontbreekt het aan de Westkanaalweg in Ter Aar werkelijk aan niets. Hier vind je onder meer alles op het gebied van verlichting, meubilair, verwarming & airco, video & geluid, stroom- en noodvoorziening en bars, inclusief het verzorgen van dranken. Het maakt de Penelope Groep een grote en veelgevraagde speler als leverancier voor onder meer (bedrijfs)feesten, festivals en beurzen. Maar waarom zou je voor de organisatie of productie van het evenement een ander adres zoeken als hier ook expertise aanwezig is om er een onvergetelijke ervaring van te maken?  Marielle: ‘Wij bieden een totaalpakket aan diensten en producten. Van concept tot uitvoering en van catering tot entertainment. We zorgen met onze creatieve ideeën, waarbij de beleving centraal staat, voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen. En dit doen we met veel passie.’  Scoren met jouw event wordt zo (bijna) een garantie.   

Achtergrond

De basis van de Penelope Groep ligt in de catering en events . Marielle: ‘We zijn begonnen in 1999 met het organiseren van eigen feesten en al snel werden we ook gevraag voor bruiloften. Later kwamen daar steeds meer externe events bij, zoals jubileumfeesten en open dagen.’ Met de overname van Leliveld Verhuur in 2018 zette de Penelope Groep een belangrijke stap met het oog op de toekomst. Zo kan ook ieder evenement met eigen materialen - geheel naar de wens van de opdrachtgever-  smaakvol worden ingericht.

Passie voor het vak

Naast dat ze bij de Penelope Groep hun vak verstaan en de opdrachtgever volledig vrij van zorgen stellen is passie voor hun vak iets wat duidelijk naar voren komt binnen deze onderneming. En dat begint al bij de opbouw. ‘Met een goed ingespeeld en uitgebalanceerd eigen team weten we in korte tijd veel voor elkaar te krijgen. Het is hard werken, maar onderling hebben we ook veel plezier op de werkvloer. Dit is echt wat we liefst het hele dag doen’, aldus Joeri. Wie al vaker heeft samengewerkt met de Penelope Groep zal het vast beamen.

Eigen productielijn  

Een setting creëren die diepe indruk maakt op de bezoekers. Dat is natuurlijk waar iedere organisator naar streeft. Bij de Penelope Groep weten ze wat dat betreft van wanten. Het aanbod is niet alleen gigantisch, maar deels zelfs uniek. Joeri: ‘We hebben onze eigen werkplaats waar we ons eigen meubilair maken. Dit zijn vooral bars. Zo kunnen we een ruimte bijvoorbeeld inrichten als een bruin café met passende, zelf gefabriceerde wanden en passende verlichting. Kortom, het mag duidelijk zijn: de Penelope Groep is een uitstekende partij om mee in zee te gaan wanneer je blijvende impact wil maken met jouw event.

Tekst: Johan van Dien 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!