Back Back Nieuws

Paydro Survey: weet wat je bezoekers vinden van je evenement

11 mei 2016
De Amsterdamse online ticket dienst Paydro heeft een nieuw product gelanceerd waarmee je als organisator eenvoudig feedback kunt ontvangen van je bezoekers. Zo kun je in een korte tijd achterhalen hoe je evenement gescoord heeft en de punten die je volgend jaar moet verbeteren.

De mogelijkheden
Paydro Survey maakt het mogelijk om in enkele minuten een survey te maken en te verspreiden onder je bezoekers. Met een survey kunnen je bezoekers op 10 aspecten een cijfer geven en aanvullen met feedback. In enkele minuten is de bezoeker door je survey heen, waardoor je meer feedback ontvangt.

Een vast onderdeel van de survey is de Net Promotor Score vraag. Hiermee kom je eenvoudig te weten of bezoekers je evenement aanraden, of niet en wat de reden hiervoor is. Dit levert cruciale informatie op voor je organisatie om volgend jaar een nog beter evenement neer te zetten.

De reden achter de survey tool
‘Het is fantastisch om bezoekers bij elkaar te brengen, ze te inspireren en relaties met ze te bouwen. De mening van je bezoekers is een uitgelezen kans om je evenement de volgende keer nog beter te maken. Er is altijd wel iets wat je over het hoofd hebt gezien waaraan mensen zich irriteren. Met onze nieuwe survey tool kom je daar zeer gemakkelijk achter en het is ook nog eens gratis.’ zegt Arjen Schat, CEO & founder van Paydro.

Dankzij de nieuwe survey tool komt Paydro een stap dichterbij het leveren van een totaalpakket aan tools die organisatoren zullen helpen bij het organiseren, verkopen en beheren van evenementen. Dit alles met het doel om zoveel mogelijk stress en problemen te voorkomen bij het organiseren van een evenement.

Het aanmaken van je eigen Paydro Survey is volledig gratis. Als je al een Paydro account hebt dan kun je hiermee ook je eigen Paydro Survey aanmaken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!