Back Back Nieuws

Paviljoen Puur genomineerd als trouwlocatie 2014

25 november 2014
Paviljoen Puur is als trouwlocatie genomineerd voor de Dutch Wedding Award 2014. De Dutch Wedding Award is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Paviljoen Puur heeft de nominatie te danken aan het onderscheidende en innovatieve karakter van haar locatie en de excellente gastvrijheid van het team. Woensdag 10 december maakt de TrouwBranche Organisatie op een feestelijke gala-avond bekend welke genomineerde trouwlocatie zich dé trouwlocatie van 2014 mag noemen.

Paviljoen Puur ligt midden in het groen bij Fort Diemerdam, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het paviljoen is een innovatief design gebouw in de vorm van een slakkenhuis van glas en cederhout. Het interieur is stoer en authentiek: kleurrijk Italiaans design gecombineerd met ambachtelijke houten elementen. Paviljoen Puur wordt geëxploiteerd door Puur Produkties, een gerenommeerde partner voor de organisatie en catering van evenementen.

Het nieuwe groen
De gasten van Paviljoen Puur beleven de locatie als ‘het nieuwe groen’. Het nieuwe groen is eco-chique: een combinatie van duurzaam en stijlvol. Eco-chique is ook de combinatie van natuur en stad, het buitenleven op fietsafstand van Amsterdam. Bruidsparen kunnen bij Paviljoen Puur dan ook midden in het groen trouwen en dineren aan lange tafels bij de buitenkeuken. In de winter is het terrein sfeervol verlicht en brandt de buitenhaard. Bij het paviljoen staat een authentieke fortwachterswoning, waar het bruidspaar met klein gezelschap (een deel van) de dag kan doorbrengen. In het paviljoen is ruimte voor ongeveer 150 gasten.

Bijzondere omgeving
Paviljoen Puur ligt bij Fort Diemerdam, op een historisch terrein dat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Het terrein met glooiende wallen, gerenoveerde bunkers en eeuwenoude bomen staat garant voor bijzondere verhalen over hoe soldaten probeerden ‘de vijand’ buiten de stad te houden. Paviljoen Puur is iedere zondag geopend voor publiek. Dan is er ook de mogelijkheid voor een rondleiding over het terrein.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!