Paul Smit en Arno Folkerts bij Humor WerktPaul Smit en Arno Folkerts bij Humor Werkt
Back Back Nieuws

Paul Smit en Arno Folkerts bij Humor Werkt

01 november 2019

Een stage in de muziek-business zorgde ervoor dat Paul Smit en Merel Kortekaas naast elkaar kwamen te zitten in een kamertje te Rotterdam. Nu ruim 20 jaar later is de tijd rijp om weer samen te werken: Paul als een van de meest gevraagde sprekers van Nederland en Merel als boeker. Arno Folkerts is goed bevriend en zo kan Humor Werkt het aanbod uitbouwen met twee sprekers. 

Anders Kijken door Paul Smit

Een energieke lezing door Paul Smit over de werking van ons brein en het menselijk gedrag. Een perfecte combinatie van inhoud, humor en interactie. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie? Anders Kijken is een ideale toevoeging aan een bijeenkomst, congres of evenement. 

De Verandering door Arno Folkerts

Arno Folkerts was algemeen directeur bij de Auto Borchwerf Groep en werd in 2019 verkozen tot Audi Dealer van het jaar. In datzelfde jaar gooide hij het roer om en zette zijn carrière voort als spreker, trainer en adviseur. Met zijn brede expertise begeleidt hij nu bedrijven met het in gang zetten van verandering. In zijn keynote De Verandering belicht Arno op humoristische wijze hoe mensen omgaan met verandering en hoe ons brein daar op reageert. Hij laat zien hoe je het onbewuste deel van het brein kunt triggeren, waarna verandering vanzelf plaatsvindt.

De lezing en keynote van Paul Smit en Arno Folkerts zijn vanaf nu te boeken bij Humor Werkt. Meer weten over de beschikbaarheid, neem contact met ons op.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!