Back Back Achter de schermen

Paul Ridderhof (Studio Gemini): mijn momenten van 2007

26 december 2007

2007 was voor Menno en mij een (wederom) waanzinnig jaar met heel veel hoogtepunten. Wij hebben 567 evenementen gedraaid met zijn tweeën en dat is gigantisch en meer kan eigenlijk niet. Dus maximaal is onze tijd benut. Hoogtepunt van al die fantastische evenementen is de uitreiking van ons zesde boek (voor deze organisatie): 13e Wereldgymnaestrada in Dornbirn, Oostenrijk.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Een aaneenschakeling van mooie momenten. Slechte evenementen maken wij eigenlijk niet meer mee. Bij alle verschillende evenementenbureaus heb je eigenlijk alleen maar de beste en gepassioneerde mensen rondlopen, waardoor events vaak een succes worden. 2007 was ook voor mijn band CEPAJO een top jaar. Hebben gespeeld  in Oldenburg/Duitsland en dat was voor mij een persoonlijk top moment.

Naast het drukke fotografiewereldje, kan je soms heerlijk ontspannen te keer gaan met muziek maken. Tijdens dit optreden kreeg ik kippenvel bij een bepaald nummer. Dat was mijn moment in 2007, dat is zo bijzonder, dat je tijdens een nummer (a perfect day) zoiets ervaart. Dat was met recht A PERFECT DAY.

Wens iedereen voor 2008 het allerbeste, rust en gezondheid toe..

Paul Ridderhof

Paul Ridderhof is samen met zoon Menno eventfotograaf (Studio Gemini).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!