Back Back Nieuws

Paul Haighton nieuwe directeur Spant!

20 juli 2007
Paul Haighton wordt de nieuwe directeur van Spant! Met ingang van 1 september 2007 zal hij het stokje overnemen van interim directeur Frans Rienstra.

Haighton is een bekende in de regio Bussum. Sinds 2003 is hij directeur bij NH Jan Tabak en een jaar later kreeg hij ook NH Naarden hotel onder zijn hoede. Na zijn studie aan de Hoge Hotelschool is hij werkzaam geweest bij diverse verblijfs- en congres accommodaties in binnen- en buitenland. Een belangrijke reden voor hem om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, is de sterke potentie die dit bedrijf uitstraalt, voor zowel de congres en evenementen markt als het theater.


Haighton: “Je ziet aan alles dat Spant! op dit moment weer de positieve trend heeft ingezet en het is een enorme uitdaging om na een goed financieel boekjaar 2006 - 2007 Spant! in de komende jaren structureel gezond te houden en tevens op een kwalitatief hoger plan te krijgen. Daarmee kan Spant! ook in economisch mindere tijden een goede positie in de markt behouden. De unieke positie van Spant! is hiervoor de basis: een rijke historie met een eigentijds karakter.”


Raad van Commissarissen: “Met de komst van Paul Haighton denken wij de kans om de opwaartse beweging van Spant! verder door te zetten geoptimaliseerd te hebben. Naast zijn persoonlijkheid en werkervaringen hechten wij ook aan zijn kennis van de regio op het gebied van de noodzakelijke contacten met theaterbezoekers en het (locale) bedrijfsleven.”


Haighton wil zich met name inzetten om het Spant! verder op de kaart zetten als dé ontmoetingplaats in de regio voor zowel de particuliere als zakelijke gast. Dit betekent naast een stevige focus op omzetgroei voor het congrescentrum, dat Spant zal blijven werken aan een creatief interessant theaterprogramma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!