Back Back Nieuws

Paul Brussaard terug aan boord bij Brussaard Chauffeursdiensten

12 januari 2016
Paul Brussaard, naamgever en oprichter van de onderneming is vanaf 1 december 2015 weer dagelijks actief binnen Brussaard Chauffeursdiensten in Nederland. Paul is vijf jaar geleden met zijn gezin naar Duitsland verhuisd om daar BRUSECO GmbH op te zetten en uit te bouwen. Daarnaast heeft hij ook een Franse vestiging van BRUSECO opgericht in Parijs en Straatsburg. Nu beide landen actief de vakopleidingen aanbieden voor directiechauffeurs en taxichauffeurs (hoogwaardig personenvervoer) heeft Paul besloten om weer in Nederland de handen uit de mouwen te steken. Naast zijn rol bij Brussaard blijft Paul verantwoordelijk voor alle opleidingsactiviteiten in Europa van BRUSECO.

Waardevolle jaren
Paul Brussaard: ‘Het zijn voor mij als ondernemer zeer waardevolle jaren geweest, waarbij het vak van de internationale directiechauffeur een eigen plek heeft gekregen. Met het onafhankelijke DEKRA certificaat is een nieuw kwaliteitslabel neergezet. In Frankrijk zijn we daarnaast ook overheidserkend als opleider. De missie om internationaal marktleider te worden is geslaagd en wordt nu verder uitgebouwd door lokale medewerkers. En dat gaan we bij Brussaard ook gebruiken. De internationale koers heeft al geleid tot geweldige opdrachten voor de Europese Commissie in Brussel en voor President Obama en zijn staf bij de herdenking van D-day in Normandie. Ook in Parijs en Straatsburg, Berlijn, München, Dusseldorf en Stuttgart rijden nu BRUSECO gecertificeerde directiechauffeurs met hun gasten rond’.

Nieuwe koers
Nu Paul actief aan het roer van Brussaard staat, gaan ook zaken veranderen: ‘Brussaard heeft sterk de neiging om haar opdrachtgevers te verwennen. Dat zit in onze aard. Serviceverlening, optimale rijvaardigheid en de client ontzorgen gaan hand in hand. Toch zie ik een groot verschil in kwaliteit bij onze chauffeurs. Dat moet anders. Het niets doen tijdens de wachttijd is verleden tijd. Doordat we zo sterk zijn verbonden met BRUSECO kunnen we die kwaliteit 1 op 1 bij Brussaard neerzetten. Dat is uniek in Nederland. Daarom worden alle chauffeurs van Brussaard het komende jaar opgeleid bij BRUSECO. Dat studentikoze van 25 jaar geleden is er wel af. We gaan ons richten op de Nieuwe Directiechauffeur die minimaal gecertificeerd is en extra toegevoegde waarde biedt. Dit kan zijn op het terrein van service- en dienstverlening, beveiliging of in combinatie met Personal Assistant. Met een bijbehorend prijskaartje, dat recht doet aan die kwaliteiten van de directiechauffeur en zijn of haar toegevoegde waarde. Op basis van flexibiliteit. Daarnaast blijven we als uitvinder van Vervoersregie ons specialiseren in delegatievervoer en vervoersprojecten. Dit beheersen we ook al ruim 25 jaar als discipline’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!