Party Rent Group breidt exclusief assortiment verder uitParty Rent Group breidt exclusief assortiment verder uit
Back Back Nieuws

Party Rent Group breidt exclusief assortiment verder uit

18 september 2019

Oogstrelende combinaties met exclusief Mysa porselein

 

Smaakvol design tot in elk detail. Party Rent Group onderstreept met de toevoeging van de nieuwe porselein collectie Mysa andermaal haar reputatie. 'Van gemoedelijke family-style tot minimalistisch Scandinavisch: Mysa zal bij iedere gast in de smaak vallen', verzekert Tim Ebbers. 'Het is karakteristiek porselein met ongekende mogelijkheden voor individuele tafelsettings en eigenzinnige inrichtingsconcepten.' Naast verschillende tabletop noviteiten presenteerde Party Rent onlangs ook de nieuwe zelf ontwikkelde tafelseries Bristol en Halmstad, waarmee haar onderscheidende en exclusieve aanbod een volgende krachtige impuls kreeg.

  • Party Rent Group breidt exclusief assortiment verder uit
    Tim Ebbers
  • Party Rent Group breidt exclusief assortiment verder uit
  • Party Rent Group breidt exclusief assortiment verder uit
  • Party Rent Group breidt exclusief assortiment verder uit
  • Party Rent Group breidt exclusief assortiment verder uit

Combineren

En weer is het Party Rent gelukt een top designmerk toe te voegen aan het toch al zo imposante exclusieve assortiment, dat vanuit 24 vestigingen in 9 landen beschikbaar is voor evenementen en projecten. Al bijna 30 jaar maakt de Party Rent Group naam als dé partner voor verhuur in het hoge segment. De Nederlandse markt wordt bediend vanuit het Duitse Bocholt, net over de grens bij Arnhem, waar sinds de oprichting ook het hoofdkantoor staat. Regelmatig weet het bedrijf te verrassen met nieuwe oogstrelende collecties. ‘Bij elke uitbreiding van ons assortiment kijken we naast de eigenschappen en kracht van de producten vooral ook naar de mogelijkheden om ze met elkaar te combineren’, legt Ebbers de visie van Party Rent uit. Een blik in de catalogus leert, dat er wat dat betreft volop en zeker ook uitdagende opties zijn. Zo tekenden onder anderen gerenommeerde Deense ontwerpers als Hee Welling en Erik Magnussen en hun Italiaanse collega’s Stefano Cavazzana en Romano Marcato voor de ontwerpen van meubilair dat – veelal exclusief – bij Party Rent kan worden gehuurd.

Styling

‘Op tafel toont Mysa haar veelzijdigheid en kan met verschillend bestek en glaswerk gecombineerd worden. Het harmonieert zowel met vintage bestek als met het strakke nieuwe bestek Touch Round Blade. En hetzelfde geldt voor het glas; van gekleurde stevige kelken met markante diamantstructuur tot heel fijn en elegant glaswerk’, zegt Ebbers. Ten bewijze legt Party Rent de potentiële klant een serie fraaie kleurenfoto’s voor, waarop al die vooraf bedachte combinaties tot in perfectie zijn uitgewerkt. Voor de shootings werd de nieuwe dinertafel Bristol - zwart robuust metalen onderstel met een Bornholm tafelblad – ingezet. En voor de minimalistische styling was dat dinertafel Halmstad. ‘Verschillende stoelen, banken en subtiele decoraties maken het beeld compleet. Het resulteert in aangename, smaakvolle en aantrekkelijke harmonieën.’

Nuances

Met Mysa voegt Party Rent een servies met een eigen verhaal toe. Ebbers over de herkomst: ‘Mysa is Zweeds en staat voor ‘het gezellig maken’. De rustieke uitstraling nodigt uit om samen aan tafel te gaan en te genieten in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Even weg van de alledaagse verplichtingen en samen met de mensen om je heen genieten van het goede leven. Dat is precies deze gemoedelijke en ongecompliceerde ambiance – kenmerkend voor de Scandinavische landen – die onze nieuwe table top-collectie Mysa op tafel zet.’ De nieuwe tafelcultuur-collectie is gemaakt van massief keramiek. ‘Exclusief en persoonlijk. Aangenaam imperfect’, schildert Ebbers de collectie lyrisch. ‘De unieke vormen, glazuren en structuren bepalen het individuele karakter van dit sfeervolle porselein.’ Mysa is via Party Rent te verkrijgen in zes natuurlijke kleurwerelden van harmonisch op elkaar afgestemde nuances, waaronder ‘deep ocean’ en ‘sand grey’. Ebbers: ‘In samenwerking met de Portugese porseleinfabrikant Vista Alegre is het gelukt het Scandinavische levensgevoel te vertalen in de exclusieve serie Mysa. Echt handwerk, dat resulteert in hoogwaardige en bijzonder smaakvolle kwaliteitsproducten.’

Toonzettend

De vraag naar dergelijke kwaliteitsproducten neemt ook in de evenementenwereld nog altijd toe, signaleert Ebbers. ‘Er is bovendien meer en meer behoefte aan complete inrichtingsconcepten, waarin design meubilair niet alleen maar een puur facilitaire functie heeft. Alle inrichtingselementen leveren een bijdrage aan de totale beleving. De eerste aanblik, de complete styling, kleur en vormgeving, materiaalgebruik, licht. Wij denken mee vanuit onze expertise en vanuit het overzicht over wat we allemaal kunnen inzetten, en ook in welke verrassende combinaties.’ Met de introductie van Mysa porselein, nieuw design meubilair en tal van andere stijlvolle tabletop producten, zet Party Rent opnieuw de toon en legt de lat weer hoger. ‘Wij laten ons graag uitdagen, waarbij ons portfolio en de mooie lijst van gerealiseerde projecten voor zichzelf spreken’, aldus Ebbers.

Door > Henny Beijer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!