Party Rent Group bij make-over Naarderbos en de finishing touch van Jungle restaurantParty Rent Group bij make-over Naarderbos en de finishing touch van Jungle restaurant
Back Back Achter de schermen

Party Rent Group bij make-over Naarderbos en de finishing touch van Jungle restaurant

14 februari 2017

Locatie, interieur en inrichting versterken elkaar. Party Rent Group, verhuurder van eventbenodigdheden en leverancier van inrichtingsconcepten voor beurzen, events en congressen, heeft een bijdrage geleverd aan de make-over van eventlocatie, golfbaan en restaurant Naarderbos en voor de inrichting van een nieuwjaarsbijeenkomst in het Jungle restaurant van Ouwehands Dierenpark.
Naarderbos ligt aan het strand van het Gooimeer. Deze locatie heeft al menigmaal gediend als decor voor een vergadering, golftoernooi, diner, bedrijfsfeest in festivalsfeer en romantische bruiloft. Met als pluspunten de omgeving, het meer, de architectuur en de enthousiaste medewerkers.

Make-over Naarderbos

Naarderbos bestaat uit diverse inspirerende ruimtes, die onlangs stuk voor stuk een make-over kregen. The Theatre is ingericht in de stijl van een filmtheater met grote portretten van Brigitte Bardot en Sophia Loren en is met een vijf meter brede schuifdeur te koppelen aan The Arena. Dit is een ruimte waarin op alle wanden rondom bewegende beelden geprojecteerd kunnen worden. Als de grote schuifdeur is geopend, vormen The Theatre en The Arena één grote ruimte van 550 vierkante meter. De eerste etage biedt onder andere plek aan een stijlvolle living, met open keuken en een terras met een indrukwekkend uitzicht op het Gooimeer. Ook de andere ruimtes, waaronder The Tasting Room en The Bar op de begane grond, zijn smaakvol opgefrist.

Elkaar versterken

Voor de inrichting van een aantal ruimtes heeft Party Rent Group meubilair geleverd, onder andere statafels Kranich, Endless Lounge, Zinzo loungetafels, Ibiza clubbars en Design achterkasten. Het betreft verhuur van materialen voor een langere periode, die verrassend wordt gecombineerd met het bestaande meubilair van de locatie. Tim Ebbers van Party Rent Group: 'Prachtig! Een voorbeeld van een mooie samenwerking. Het is heel fijn om te zien hoe locatie, interieur en inrichting elkaar echt versterken.'

Borrelen in de jungle, tussen de leeuwen

In Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft Party Rent Group een bijdrage geleverd aan de inrichting van een nieuwjaarsbijeenkomst. Ouwehands is naast een dierenpark ook een locatie voor een seminar, vergadering, productpresentatie, bruiloft of een personeelsfeest. De combinatie dierenpark en eventlocatie biedt verrassende mogelijkheden. Een greep uit de mogelijkheden: elkaar ontmoeten bij de reuzenpanda’s, het glas heffen bij de leeuwen of genieten van een cocktail in de jungle.

 • Party Rent Group
  Naarderbos
 • Party Rent Group
  Naarderbos
 • Party Rent Group
  Naarderbos
 • Party Rent Group
  Naarderbos
 • Party Rent Group
  Naarderbos
 • Party Rent Group
  Naarderbos
 • Party Rent Group
  Jungle restaurant
 • Party Rent Group
  Jungle restaurant
 • Pandasia
  Jungle restaurant
 • Party Rent Group
  Jungle restaurant
 • Party Rent Group
  Jungle restaurant
 • Party Rent Group
  Pandasia

Pandasia

Het dierenpark legt op dit moment de laatste hand aan Pandasia, onderdeel van het Aziatisch leefgebied in het park en het onderkomen voor de twee nieuwe reuzenpanda's. Die komen vanuit China naar Nederland, zoals is bekendgemaakt tijdens het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima eind 2015 aan China. Het opvallende complex Pandasia is gebouwd in traditioneel Chinese stijl en is voorzien van diverse originele onderdelen en materialen.

Begin januari gaf één van de relaties van Ouwehands Dierenpark een nieuwjaarsbijeenkomst in het Jungle restaurant voor honderd personen, inclusief een traditioneel Chinees walking dinner. De naam van het restaurant verraadt een wildernis met verrassende elementen en staat garant voor een bijzondere belevenis. Party Rent heeft het meubilair voor de bijeenkomst verzorgd. Comfortabele design barkrukken Kopenhagen aan statafels Bahama, aangevuld met loungemeubilair. Een fraai concept, dat perfect aansloot op het interieur en de uitstraling van het Jungle Restaurant. Tim Ebbers: 'Zo blijkt maar weer eens dat Party Rent verhuur oplossingen biedt voor zowel kortdurend als langlopende projecten.'

Over Party Rent Group

Party Rent Group is een internationale event-supplier met 23 vestigingen en 700 medewerkers in acht landen. Al bijna 25 jaar verzorgt Party Rent Group de inrichtingenaankledingvanevents en de daaraan gekoppelde event-logistiek. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld van een verhuurder van catering- en horecabenodigdheden voor corporate bedrijven, cateraars en productiebedrijven tot een volwaardig leverancier van inrichtingsconcepten voor events, beurzen en congressen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!