Back Back Nieuws

Partnership Taets Art and Event Park en ACS audiovisual solutions

26 juni 2013
Taets Art and Event Park en ACS audiovisual solutions zijn onlangs een partnership aangegaan. Binnen dit partnership zal ACS als preferred supplier aangemerkt worden voor de evenementen die plaats vinden in de “Black Box” op deze locatie. ACS zal de locatie ondersteunen waar nodig in het aanbieden van sfeer beleving in de breedste zin van het woord, samen zijn zij voornemens om een prefecte totaal oplossing te bieden.

Industriële erfgoed
Taets Art & Event Park is gevestigd in twee rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal. De gebouwen maken deel uit van het industriële erfgoed van het Zaanse Hembrugterrein uit 1895 en hoewel  het exterieur zijn karakteristieke uitstraling heeft behouden, hebben de gebouwen van binnen een strakke afwerking gekregen. Taets is geschikt voor feestelijke evenementen, vergaderingen en break-out sessies van 10 tot circa 5000 personen.

Taets Art & Event Park vestigt ruim 250 events per jaar samen met Verhaaf Party Catering. De jongste aanwinst is de ‘Black Box’, een ruimte van 6000m2 die geschikt is voor verschillende evenementen. Taets heeft besloten om met een vaste audiovisuele leverancier te gaan werken voor in de 'Black Box' om de gewenste kwaliteit te kunnen garanderen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!