Back Back Nieuws

Partnerschap Hotels van Oranje en Bourgonje

04 januari 2010
Bourgonje is met ingang van dit jaar partner van Hotels van Oranje voor de ondersteuning bij de technische productie en realisatie van haar evenementen en congressen. Bourgonje en Hotels van Oranje onderhouden al langer een goede relatie met elkaar. Uit efficiëntie overwegingen is al eerder een standaard vaste opstelling met geluid- en licht- en videotechniek in de Wintertuin geïnstalleerd.


Logische stap

Fred Bourgonje: "Met deze gezamenlijke inspanning in efficiëntie en kwaliteit, was de verdere uitbreiding en formalisering van de samenwerking een logische volgende stap. De investering in de vaste infrastructuur van de Wintertuin, heeft bijgedragen zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Niet alleen prijs en kwaliteit zijn hiermee gediend, deze werkwijze brengt, door een efficiëntere inzet van medewerkers en transport, ook een belangrijk milieu voordeel met zich mee."

Vast gezicht
De activiteiten van Bourgonje beperken zich overigens niet alleen tot de Wintertuin, ook voor alle overige zalen binnen Hotels van Oranje, is Bourgonje vanaf deze maand het vaste gezicht voor de AV- en lichttechniek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!