Partners verrassen OCEANDIVA met jubileumfeestPartners verrassen OCEANDIVA met jubileumfeest
Back Back Nieuws

Partners verrassen OCEANDIVA met jubileumfeest

03 april 2018

OCEANDIVA bestond 28 maart exact 15 jaar. Het gehele OCEANDIVA-team werd verrast op haar eigen schip met een uitgebreide 4-gangen lunch die verzorgd werd door o.a. de vaste partners Cuisine On Tour en Skanna Horeca-uitzendbureau.

Unieke uitdaging

In 2003 werd het langste binnenvaartschip in tweeën gezaagd op een scheepswerf in Harlingen. Het begin van The OCEANDIVA Original. Nu, 15 jaar later, is OCEANDIVA uitgegroeid tot een succesvol internationaal evenementenlocatie met inmiddels 2 schepen en met nog vele grote plannen in het verschiet.

Dit moment kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. En dat vond Dimitri Chalos, Commercieel directeur van vaste cateringpartner Cuisine On Tour ook. Hij benaderde CEO Edwin Petersen van OCEANDIVA om samen het team te verrassen. 'Wij vonden het maar wat leuk om gezamelijk deze mijlpaal te vieren. Ook wij hadden namelijk een klein jubileum. Op 2 dagen na, verzorgen wij al 7,5 jaar de catering tijdens de events van OCEANDIVA.'

Op één van de schepen uit eigen stal, The Futura, stond een prachtig ingedekte tafel van Servé Verhuurservice. Hier omheen stond het Skanna-management en Floris Tuller van F.D.J. Horeca Ondersteuning om het OCEANDIVA-team vol enthousiasme op te wachten.

Feestje aan boord

Samen met het vaste team van CoT werd teruggekeken op de afgelopen 15 jaar onder het genot van een luxe 4-gangen lunch. De middag werd afgesloten met een klein feestje aan boord.

OCEANDIVA wil graag alle partners die hebben meegewerkt aan deze verrassing ontzettend bedanken. Op naar de volgende 15 jaar!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!