Back Back Nieuws

Parktheater Eindhoven opent

05 januari 2007
Kees Janssen Theatre Productions tekent voor de spectaculaire totaaltheaterproductie
Dreamin‘ in the Park with Alice die speciaal gemaakt is voor de Philipszaal en de opening van het Parktheater Eindhoven. Theatermaker Kees Janssen liet zich voor het verhaal inspireren door Lewis Carroll’s 'Alice in Wonderland'. Jurrian van Dongen is verantwoordelijk voor de teksten.

De nieuwsgierige Alice droomt van een leven als musicalster en ontmoet musicalsterren, dansers, muzikanten en circusartiesten, die haar confronteren met de keiharde wereld van het theater.

De topcast van 25 artiesten bestaat ondermeer uit de musicalsterren Fréderique Sluyterman van Loo (bekend uit o.a. de musicals 42nd Street en Cabaret) en Joost de Jong (bekend uit o.a. de musicals West Side Story en Saterday Night Fever), aangevuld met drie zeer jonge talenten (Sofie Porro, Mariska van Houts en Bo Nijenhuis) die wisselend de hoofdrol van Alice (meisjes van rond de 12 jaar) zullen spelen. Verder zien we circusartiesten van wereldniveau, een musical-dansensemble en een fantastisch orkest.

De productie gaat in première op dinsdag 16 januari tijdens de officiële opening van het nieuwe Parktheater Eindhoven. De voorstelling draait tot en met zondag 21 januari 2007 en is dagelijks tweemaal te zien.

Reserveren kan op www.parktheater.nl of telefonisch 040-211 11 22

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!