Parkstad Limburg Stadion wordt onafhankelijke eventlocatieParkstad Limburg Stadion wordt onafhankelijke eventlocatie
Back Back Nieuws

Parkstad Limburg Stadion wordt onafhankelijke eventlocatie

28 juni 2017

Het Parkstad Limburg Stadion heeft vanaf nu een eigen identiteit. Dit met als doel om het stadion als meest veelzijdige evenementen locatie van Limburg te positioneren. Op donderdag 15 juni heeft de officiële lancering van het eigen logo en bijbehorende website plaatsgevonden in de perskamer van het Parkstad Limburg Stadion.

Toekomst

Doordat het Parkstad Limburg Stadion nu beschikt over een eigen identiteit wordt het als het ware gepositioneerd als onafhankelijke evenementenlocatie met al haar indrukwekkende mogelijkheden. 'Het Parkstad Limburg Stadion is natuurlijk meer dan alleen het WMC of Roda JC Kerkrade. Van het huren van ruimtes - van skybox, veld tot tribune -, het organiseren van culinaire evenementen tot aan het regelen van activiteiten zoals een vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Doordat wij nu beschikken over een eigen logo en website laten we het veelzijdige gezicht van het Parkstad Limburg Stadion pas echt goed zien. Wij kijken vol trots naar de toekomst!' aldus Henk Theunissen namens het Parkstad Limburg Stadion.

Partners

De nieuwe identiteit en de bijbehorende website is een ware co-productie geworden. Initiatiefnemer van dit alles is Parkstad Limburg Stadion Events met ondersteuning van Roda JC Kerkrade en de Gemeente Kerkrade. Het eigen marketingbureau Advance Communications uit Geleen heeft vervolgens gezorgd voor een goed concept, het ontwerp van zowel logo, huisstijl als website en denkt mee in de verdere marketing van het stadion. I-Minded uit Heerlen was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de website, waarbij aandacht is geschonken aan zowel voorkant alsook de verdere koppelingen met de bestaande systemen. 'Beide partners hebben goed aangevoeld wat er nodig is om een gelikte en professionele website neer te zetten. Buiten de website zorgen het logo en de nieuwe uitstraling voor een bewuste eigen identiteit, waarmee we het Parkstad Limburg Stadion in Limburg, maar zeker ook in de rest van Nederland en de Benelux nog gerichter op de kaart willen zetten', aldus Henk Theunissen.

Parkstad Limburg Stadion Events

In nauwe samenwerking met de Gemeente Kerkrade werd vanuit voetbalclub Roda JC Kerkrade in 2016 Parkstad Limburg Stadion Events in het leven geroepen. Dit alles met als doel om het optimale gebruik van het stadion op niet-wedstrijddagen te stimuleren in de vorm van activiteiten en evenementen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Parkstad Limburg Stadion Events is de kartrekker in de positionering en het vermarkten van het Parkstad Limburg Stadion als evenementenlocatie in Limburg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!