Parkinvesteringen Landal GreenParks leiden tot hogere gastbelevingParkinvesteringen Landal GreenParks leiden tot hogere gastbeleving
Back Back Nieuws

Parkinvesteringen Landal GreenParks leiden tot hogere gastbeleving

18 december 2019

Gasten van Landal GreenParks zijn enthousiast over de vele vernieuwingen bij de vakantieaanbieder. Het bedrijf investeerde de afgelopen jaren, samen met projectontwikkelaars en huiseigenaren, ruim 300 miljoen euro in vernieuwingen en upgrading van vakantiewoningen, restaurants en zwembaden en in nieuwe parken. Er is veel vraag  naar de parken Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos, waarvan de subtropische zwembaden werden vernieuwd en uitgebreid en de vakantiewoningen een make-over ondergingen. De komende jaren blijft Landal GreenParks verder investeren in parken in binnen- en buitenland, zo spelen ze tevens nog beter in op de wensen passend bij de markt van arrangementen en events.

Herhalingsbezoek

Gasten zijn nieuwsgierig naar de vernieuwingen op de parken en waarderen deze ook. Dat blijkt niet alleen uit gastenenquêtes die na hun verblijf worden ingevuld, maar ook het herhalingsbezoek is een goede graadmeter. Maar liefst 40% van de gasten komt binnen een jaar terug op hetzelfde óf een ander Landal-park. Binnen drie jaar is dat zelfs 60%.

'Het succes zit in de combinatie van kwaliteit, de kracht van ons merk én de gastgerichtheid van onze parkteams. Dat maakt dat gasten bij ons terugkomen,' aldus Lizzy Keizer, Director Marketing en Sales van Landal GreenParks. 'Ons doel is om mensen een onvergetelijke vakantie middenin de natuur te bieden en hen te laten ontdekken wat groen kan doen.'

Grootscheepse vernieuwingen op de parken

Op een groot aantal parken van Landal GreenParks zijn vernieuwingen en verbeteringen doorgevoerd. Accommodaties kregen nieuwe interieurs, nieuwe keukens en nieuwe badkamers en op een aantal parken werden grotere en luxere woningtypen geïntroduceerd. Diverse restaurants en ParkShops kregen een make-over volgens het concept ‘Natuurlijk samen eten en drinken bij Landal’, gebaseerd op verse en gezonde duurzame ingrediënten uit de regio en gezamenlijk eten. Ook in 2020 gaan de vernieuwingen en uitbreidingen door.

Nieuwe parken

Behalve de parkrenovaties breidde Landal GreenParks ook het aantal parken verder uit. Zo openden dit jaar Landal De Vlinderhoeve in het Gelderse Gorssel, Landal Kaatsheuvel in Noord-Brabant en werd met Landal Kenwick Woods het zesde park in Groot-Brittannië toegevoegd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!