Back Back Nieuws

Parkhotel Putten wordt Best Western hotel

07 juli 2008
Het viersterren Parkhotel in Putten sluit zich vanaf deze maand aan bij Best Western Hotels. Met 24 luxe suites en een locatie in het midden van het land is het hotel een aanwinst voor Best Western Nederland.

Het vanaf nu genaamde Best Western Parkhotel Putten blijft dezelfde positieve koers houden, maar hoopt met de aansluiting bij Best Western nog meer idealen te kunnen verwezenlijken.

Eigenaar Okke van der Wal: ‘Ons hotel bestaat inmiddels twee jaar. We hebben hard gewerkt om de vier sterren te mogen ontvangen. De aansluiting bij Best Western helpt ons om de reeds gerealiseerde groei ook daadwerkelijk voort te kunnen zetten.’

Best Western-directeur Wytze van den Berg sluit zich aan bij deze woorden. ‘De aansluiting van Parkhotel Putten is een aanwinst voor Best Western. De vier sterren in combinatie met de prachtige omgeving is het hotel een uitstekende locatie voor vergaderingen, trainingen, conferenties, seminars, feesten, of het nu zakelijk is of privé. Dit sluit exact aan bij de wensen van de gasten van Best Western Hotels.’

Het hotel ligt in de bossen op de Veluwe, precies halverwege Amersfoort en Apeldoorn in een prachtige omgeving met de Speulder- en Sprielder bossen. Het beschikt over 23 royale en luxe suites en 1 bruidsuite, allemaal verschillend gedecoreerd. Tevens zijn er 89 standaard kamers en 7 vergaderzalen. Men kan culinair genieten in het restaurant en het grand café. Ontspannen kan ook in de recreatieruimte met sauna/solarium, fitness, biljarten darts. Best Western Parkhotel Putten is ideaal om te trouwen en het is door de gemeente Putten aangewezen als trouwlocatie. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!