Back Back Nieuws

Park Plaza Hotels verkozen tot 'Beste Kleine, Onafhankelijke Hotelketen 2011'

27 januari 2011
Park Plaza Hotels heeft een binnen de reisbranche zeer gewilde prijs gewonnen; de ‘Business Travel Award voor Beste Kleine of Onafhankelijke Hotelketen 2011’. De prijs werd maandag 24 januari uitgereikt tijdens het jaarlijkse black-tie gala in Londen, gehost door Buying Business Travel Magazine.

 

Duurzaam opereren

Deze prijs wordt ieder jaar toegekend aan het hotelbedrijf dat het beste scoort op het gebied van gasttevredenheid, innovaties en of het bedrijf een duidelijke bijdrage levert aan de hotelindustrie. Criteria waar nauwlettend naar gekeken wordt zijn onder andere algemene groei, duurzaam opereren en de inzet van het personeel en behaalde successen om de zakelijke reismarkt te behouden en verder te ontwikkelen.

 

Best groeiend portfolio

Het vanuit Nederland bestuurde Park Plaza Hotels heeft 10 moderne hotels in Groot-Brittannië en Ierland, inclusief het nieuwe vlaggenschip hotel Park Plaza Westminster Bridge London. De jury heeft Park Plaza Hotels hoge cijfers gegeven in alle categorieën, waaronder die van best groeiend portfolio, meest proactieve account/sales management teams en meest milieubewust.

 

Erkenning van inspanningen

Boris Ivesha, president & CEO van Park Plaza Hotels, vertelt trots: 'Bij Park Plaza Hotels werken we voortdurend aan de verbetering van de kwaliteit van ons product en om de best mogelijke service aan onze zakelijke gasten te leveren. Wij zijn daarom ook blij dat onze inspanningen zijn erkend met deze prestigieuze prijs.'

 

Business Travel Awards

De Business Travel Awards worden jaarlijks uitgereikt om leveranciers in de reisindustrie te erkennen voor uitstekende service en product. Naast de hotelgerelateerde awards, worden er onder andere ook prijzen uitgereikt in de categorieën: beste autoverhuurbedrijf, beste grondtransportbedrijf, beste Engelse luchthaven, beste spoorexploitant en beste hotel reserveringskantoor.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!