Back Back Nieuws

Park Plaza Hotels kondigt twee benoemingen aan voor de regio Benelux

24 februari 2012
Park Plaza Hotels, eigenaar en exploitant van vier sterren deluxe en lifestyle hotels heeft deze week de benoemingen van Maarten Arlman als Hotel Manager van Park Plaza Amsterdam Airport en Bert Middelburg als Regional Financial Controller binnen het Benelux kantoor aangekondigd.

 

Maarten Arlman

Arlman versterkt Park Plaza Hotels als Hotel Manager na diverse andere functies binnen de gastvrijheidindustrie in Nederland als Director of Food & Beverage bij Hotel Okura Amsterdam, Facility Manager bij Hogeschool INHolland en Deputy General Manager bij Resort Hof van Saksen.

 

Bert Middelburg

Middelburg brengt meer dan 14 jaar ervaring in de gastvrijheidindustrie met zich mee voor zijn rol als Regional Financial Controller. Middelburg is zijn carrière begonnen binnen het finance team op het Rotterdamse regiokantoor van Hilton waarna hij naar het regioteam voor Nederland is gegaan. Hij heeft een breed scala aan finance gerelateerde functies vervuld als Income Auditor, Financial Officer en Cluster Manager Business Analysis voor zowel regio Nederland als Finance Project Manager en Finance Manager voor Rotterdam.

 

Nieuwe ontwikkelingen

Frans Wientjes, Regional General Manager Continental Europe, Park Plaza Hotels vult aan: ‘Ik ben verheugd deze twee benoemingen binnen het Benelux team aan te mogen kondigen. Met de nieuwe ontwikkelingen en verbouwingen voor onder andere Park Plaza Amsterdam Airport en art’otel amsterdam is het moment van deze aanstellingen cruciaal om onze ontwikkelingsdoelstellingen te behalen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!