The Park Playground opent nieuwe vestiging in AmsterdamThe Park Playground opent nieuwe vestiging in Amsterdam
Back Back Nieuws

The Park Playground opent nieuwe vestiging in Amsterdam

24 juni 2022

The Park Playground opent op maandag 4 juli zijn nieuwste vestiging aan de Rigakade in Amsterdam waar je wordt ondergedompeld in de fascinerende wereld van virtual reality. Samen met vrienden, familie of collega’s bepaal je zelf het verloop van je avontuur. The Park Playground biedt actie, avontuur, spanning en entertainment. Van zombies knallen in de 19de eeuw in The Hallow, ontsnappen uit een virtuele escape room in The Heist, het ontmaskeren van De Mol tot een spannende ruimtemissie in Planet X: voor iedereen is er een ervaring beschikbaar. Alle VR ervaringen zijn in house ontwikkeld en exclusief te spelen bij The Park. Ze nemen je mee naar een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. Met recht een ‘mindblowing VR-experience’!

Peter Vindevogel, CEO The Park Playground is trots: 'Bij The Park zijn we er van overtuigd dat virtual reality er voor iedereen moet zijn, niet alleen voor techies of gamers. VR is de toekomst van entertainment. Jong of oud, wie bij ons een avontuur in virtual reality beleeft, vergeet het nooit meer. Je stapt met je groep in een andere wereld en hier ga je ook samenwerken, tactieken bespreken, de vijand overmeesteren en jij bepaalt zelf het verhaal. Overal ter wereld gooien we hoge ogen met ons concept. We zijn blij nu eindelijk ook in Amsterdam te landen.'

Wat is The Park Playground?

The Park Playground heeft locaties over heel Nederland en België en biedt sinds 2018 hoogwaardige free roam virtual reality-ervaringen. Na succesvolle vestigingen in Den Haag, Breda, Eindhoven en Zwolle is nu eindelijk ook onze hoofdstad aan de beurt. The Park Amsterdam heeft twee grote free roam speelvelden waar je van 2 tot 8 personen in een virtueel avontuur stapt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!