Back Back Nieuws

Park Inn heeft zijn eigen vliegtuig

11 juni 2007
Park Inn, het snel groeiende middenmarkt merk van de Rezidor Hotel Group, stelt zijn eigen vliegtuig voor. In samenwerking met de Duitse vliegtuigmaatschappij “Germanwings”, werd een Airbus A-319 met 142 zitplaatsen getransformeerd in een echt kunstwerk met een in het oog springende mozaïek van de Park Inn kleuren rood, blauw, geel en groen. Het vliegtuig draagt de slagzin “Sleep Well. Live Well”.

 

Dit vliegtuig zal de komende 3 jaar, deel uitmaken van de “Germanwings” vloot, met vluchten naar meer dan 66 bestemmingen overal in Europa. De metamorfose van de “naakte” airbus gebeurde in de Ierse vlieghaven Shannon. Een team van 24 mensen, werkte gedurende 10 dagen 24 uren per dag aan de transformatie. Ze gebruikten 190 liters primer en 80 liters verf. De eerste vlucht bracht het Park Inn vliegtuig naar de vlieghaven van Keulen, waar het op 29 mei 2007 officieel gedoopt werd .

 

“Het Park Inn vliegtuig staat symbool voor ons jong, dynamisch en vernieuwend hotelmerk”, zegt Kurt Ritter, President & CEO The Rezidor Hotel Group, “en het is meer dan een marketingstunt: Park Inn en “Germanwings” tekenden een strategisch partnership betreffende publiciteit, communicatie- en mediaplan, getrouwheidsprogramma’s, en corporate contracten zowel voor de hotelkamers als voor de vluchten. Voor Park Inn, the sky is no limit.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!