Back Back Nieuws

Park Hotel Amsterdam wint award Engels zakenreisblad

12 juni 2009
Park Hotel in Amsterdam heeft een award in ontvangst mogen nemen van het Engelse zakenreisblad Business Destinations. In de uitgave van juni/juli heeft dit magazine de awards voor de beste zakenhotels uit de gehele wereld bekend gemaakt. Park Hotel Amsterdam was genomineerd en mag zich als gelukkige prijzen met het Award: 2009 Best Business Hotel The Netherlands.

 

'Business Destinations is een vooraanstaand internationaal zakenreisblad en wordt tweemaandelijks verstuurd aan travel professional' zegt Bram van der Hoek,General Managervan Park Hotel & MOMO Restaurant, Bar & Lounge in Amsterdam. Volgens Business Destinations hadden zij dit jaar erg veel reacties ontvangen van lezers en de zakelijke reisvakpers. 'Recentelijk hebben wij onze verbouwing van €17 miljoen afgesloten en een award zoals deze wordt natuurlijk enorm gewaardeerd en stimuleert ons om verder te werken aan onze herpositioneringsdoelstellingen' aldus Van der Hoek.

 

Park Hotel is het grootste boetiekhotel van Amsterdam en heeft in de afgelopen 2 jaar een ware transformatie ondergaan, waardoor het hotel is veranderd in een cosmopolitisch hotel. Het heeft zich inmiddels op de kaart gezet als een hotel dat uitermate geschikt is voor onder andere de zakelijke reiziger.

 

 

Links op de foto Bram van der Hoek,  General Manager en rechts Remco Kuiper, Director of Sales & Marketing.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!