Back Back Nieuws

Park Hotel Amsterdam presenteert: The Living Room Jewelry Bar

10 januari 2012
Park Hotel Amsterdam opent op dinsdagavond 17 januari 2012 in de huiskamer van haar hotel The Living Room Jewelry Bar. The Living Room Jewelry Bar is een nieuw concept van het Park Hotel en is gebaseerd op invloeden van gerenomeerde Zuid Europeese koffiebars, Franse patisserieën en Italiaase cafes.

Sociale ontmoetingsplek
The Living Room staat al geruime tijd bekend als een sociale ontmoetingsplek voor niet alleen hotelgasten, maar juist ook voor de Amsterdammer en bezoekers van de stad. “Met de komst van deze nieuwe bar, bieden wij de gasten een nieuwe beleving die je niet zo snel in een ander hotel zult vinden”, aldus Bram van der Hoek, General Manager.

Exclusief ontworpen
De Jewelry Bar is een exclusief voor het hotel ontworpen bar, gemaakt van glanzend roestvrij staal met een glazen vitrine waarachter zich een tongstrelende patisserie en| chocolaterie schuilt. Gedurende de dag drink je hier je koffie en laat je je verleiden met een verfijnde patisserie, zoals: maccarons, cupcakes, taartjes, bonbons, truffels en nog vele chocolade varianten. Later op de dag transformeert The Living Room Jewelry Bar in een internationale spirits bar met de beste wijnen welke te combineren zijn met gerechten uit het exclusief samengestelde Living Room menu.

Uitgebreid vers assortiment
De naam Jewelry Bar is gekozen omdat het ontwerp en de presentatie de bezoeker doet denken aan een juwelier met een prachtig ontworpen patisserie en chocolaterie. Het uitgebreide assortiment wordt elke dag vers gemaakt door de Pastry Chefs van MOMO Restaurant, Bar & Lounge, het restaurant van het hotel dat al vele awards in de wacht heeft weten te slepen. De patissiers van MOMO streven naar kunst en genot in hetzelfde product door er met creativiteit, innovatie, energie en ambitie aan te werken.

The Gallery Zone
Naast de opening van de Jewelry Bar wordt op 17 januari ook de nieuwe expositie van The Gallery Zone geopend. The Gallery Zone is een expositieruimte in The Living Room van het hotel. Hier kunnen Amsterdammers en hotelgasten elk kwartaal kennis maken met nieuwe werken van kunstenaars uit verschillende disciplines.

Preview Amsterdam Fashion Week
Deze keer is de eer aan fashion fotograaf Will Falize. Samen met fashion designers Dennis Diem en Said Mahrouf, Pim van den Akker flower designer en Marc Knijnenburg & Raymond Bogaarts van LM flower design, geeft Park Hotel Amsterdam deze avond een preview van wat de bezoeker aan de Amsterdam Fashion Week kan verwachten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!