Back Back Nieuws

Park Hotel Amsterdam genomineerd als 'Leading Business Hotel'

22 juni 2011
Park Hotel Amsterdam, welke tweemaal eerder is verkozen als ‘Best Business Hotel, The Netherlands’ is onlangs opnieuw genomineerd voor deze prijs, ditmaal door de World Travel Awards. De World Travel Awards wordt gezien als de ultieme reis onderscheiding voor partijen die uitblinken in de reisbranche.

 

Internationale erkenning

‘Wij zijn erg trots dat we titelkanshebber in de categorie ‘Leading Business Hotel’ zijn’, aldus Bram van der Hoek, General Manager van Park Hotel Amsterdam en MOMO Restaurant, Bar & Lounge. ‘Het is natuurlijk een enorme eer wanneer Park Hotel Amsterdam opnieuw in de prijzen valt in een discipline waar we met zijn allen hard aan werken om de beste in te zijn en te blijven. Het in ontvangst mogen nemen van een World Travel Award onderstreept voor ons de internationale erkenning als Amsterdams meest prominente vier sterren plus hotel.’

 

Over de World Travel Awards

De World Travel Awards, die dit jaar voor de 18e keer worden uitgereikt, zijn in 1993 gelanceerd en zijn alom gerespecteerd als de hoogst haalbare erkenning in de reisindustrie. Het toekennen van de awards gebeurt onder andere door middel van stemmingen onder reisorganisaties, professionals en reizigers. Zo wordt op grond van persoonlijke ervaringen bepaald wie de beste is per categorie. Op alle Europese categorieën kan tot 5 augustus 2011 gestemd worden. De awards zelf worden op 2 september 2011 in Antalya, Turkije uitgereikt.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!