Back Back Nieuws

Park Hotel Amsterdam geeft betekenis aan Art of Fashion

14 juli 2011
Park Hotel Amsterdam heeft afgelopen dinsdagavond een exclusieve aftrap gegeven voor de Amsterdam International Fashion Week die gisteren officieel van start is gegaan. Op deze avond stond niet alleen mode centraal maar ook de fotografie van de Mexicaanse topfotografe Roberta Doria Marroquin.


Park Hotel Amsterdam omgetoverd tot fashion catwalk

Voor de Amsterdam International Fashion Week is Park Hotel Amsterdam omgetoverd tot een ware fashion catwalk waar couturier Sheguang Hu zijn haute couture showde aan ondernemers, modeminnend Nederland en andere exclusieve genodigden in een spectaculair vormgegeven decor.

Dans le noir
Naast deze indrukwekkende runway show konden kunstliefhebbers kennis maken met het nieuwe werk van de Mexicaanse fotografe Roberta Marroquin Doria. Haar expositie “Dans le Noir” is deze avond officieel geopend in The Gallery Zone en wordt voor het eerst tentoongesteld in Europa. Deze complexe en doordringende serie brengt verschillende visies van de wereld bij elkaar wat naadloos aansloot op de haute couture van Sheguang Hu.

Podium voor talent
The Gallery Zone is een initiatief van Park Hotel Amsterdam en Witzenhausen Gallery Amsterdam & New York en geldt als podium voor ongekend binnen- en buitenlands talent. In deze expositieruimte maakt men kennis met talenten uit diverse disciplines in een stijlvolle setting. The Gallery Zone is vrij te bezichtigen en dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!