Back Back Nieuws

Paradise to Paris, nieuw concept voor personeelsfeesten

20 december 2006
Paradise to Paris, zo heet het nieuwe concept voor personeelsfeesten dat EvenementNet BV op de markt brengt. Paradis to Paris is een mix tussen een theatershow en een dineravond en kan vanaf februari 2007 uitgevoerd worden in elke gewenste locatie in Nederland en België.

Bij binnenkomst worden de gasten direct in de Franse sfeer gebracht en na een half uur vindt het eerste showblok plaats. Er is gekozen voor drie Parijse thema’s. Het eerste showblok is een heel herkenbaar deel waar het Franse cabaret van weleer wordt belicht. Het tweede deel heeft een internationaal karakter met Parijs als middelpunt en het derde showblok bestaat uit hypermodern entertainment.

De show bestaat uit zang, showballet, goochelen en illusionisme. De medewerkende artiesten zijn onder meer de Fa Fa International Showdancers, die hun medewerking gaven aan de grote shows van Lee Towers in Ahoy. Verder werken mee Sylvia Samson, de zangeres die bekend is geworden door het “Almerelied”, Alain Kersten uit de vroegere boysband B.E.D. en Georges Hilaul met zijn assistentes, een jong aanstormend talent, die voor een fantastisch illusie spektakel zorgt. De productie is in handen van Ben Roos, die als regisseur Annette Wijdom heeft aangetrokken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!