Back Back Nieuws

Papa's Beachhouse vernieuwd met buitenpodium

10 juli 2008
Strandpaviljoen Papa's Beachhouse in het Haarlemmermeerse Bos heeft een complete metamorfose ondergaan en biedt nu nog meer mogelijkheden voor bijzondere evenementen.

De buitenlocatie van Claus Hotel & Event Center heeft stijlvolle kleuren gekregen met sfeervolle houten betimmering, een uitbreiding van het terras en ook nieuw is het ruime buitenpodium vlak aan de waterkant. Het eindresultaat is een stoer, eigentijds Beachhouse dat volgens eigen zeggen de ideale locatie is voor bedrijfsevenementen, afdelingsborrels en outdoorevents.

Niet alleen de buitenkant van Papa’s Beachhouse is onherkenbaar veranderd ook de binnenzijde is aangepakt en heeft een trendy uitstraling gekregen.

Rick Claus: “We hebben Papa's Beachhouse een eigentijds uiterlijk gegeven met een nieuwe uitstraling. Het is echt een extreme makeover geworden waar we trots op zijn. Perfect voor feesten en partijen met een actief programma, want het Beachhouse is en blijft de ideale uitvalsbasis voor outdoorevents en sportieve uitjes."

Buitenpodium
De absolute eyecatcher van het vernieuwde Beachhouse is het ruime buitenpodium. Het podium ligt aan het meer en kan worden ingericht voor live muziek en optredens in de openlucht. Ideaal voor feesten en partijen. Bijvoorbeeld tijdens een personeelsfeest waarbij de gasten met hun voeten in het zand kunnen dansen op muziek van een bekende partyband of deejay. Of tijdens een teambuildingsuitje met als afsluiter een grote barbecue.
De vernieuwingen van Papa’s Beachhouse maken onderdeel uit van een complete imagoverandering bij Claus. Claus schudt zijn oude imago’s van zich af en gaat voor een trendy en strakke uitstraling. Zowel Claus Event Center als Papa’s Beachhouse zijn op veel punten grondig aangepakt: interieur, exterieur, gastronomie, apparatuur, event- en presentatiemogelijkheden, enzovoort. Niet alleen de huidige trends gaven aanleiding voor een totale ommezwaai maar ook omdat Claus steeds vaker wordt gekozen voor zakelijke evenementen zoals congressen, bedrijfspresentaties en awarduitreikingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!