Back Back Nieuws

Papa's Beach House vandaag al open

19 april 2013
Het nieuwe Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos gaat vandaag, vrijdag 19 april open. Twee weken eerder dan gepland. Begin oktober 2012 is er gestart met de bouw van een compleet nieuw pand. Ondanks de strenge winterweken heeft de bouw niet stilgelegen en kunnen de deuren zelfs eerder open. Gisteren is zelfs het eerste event al geweest en met succes.

Evenementenlocatie
Papa’s Beach House is een locatie in de Randstad voor zakelijke evenementen, een vergadering, een avontuurlijke outdoordag of een bedrijfsbarbecue. Voor besloten evenementen is de Key West zaal met aansluitend terras en strandje beschikbaar. In restaurant Blue Marlin kunnen gasten terecht voor lunch en diner, maar ook voor een borrel aan de bar of een drankje op het terras aan het water. ‘Papa’s Beach House ”Good times, Great food” is voor iedereen die geniet van mooie momenten, een goed gesprek, lekker eten of misschien wel een ‘killing’ cocktail’.

De stoere en ongedwongen sfeer van het pand worden bepaald door het design met een aantal in het oog springende elementen. Zoals de binnenwanden van 140 jaar oude grenen en de 8-meter hoge schoorsteen van Ardenner natuursteen. De bar en roestige luchtkanalen zorgen voor een ouder en stoer uiterlijk dat goed past bij het strandpaviljoen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!