Back Back Nieuws

Papa's Beach House officiële trouwlocatie

03 juli 2013
Het vernieuwde Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse bos is sinds afgelopen vrijdag een officiële trouwlocatie. Door de ondertekening is de locatie bij huwelijksplechtigheden een “huis der gemeente” geworden, maar dan wel een aan het strand.

Papa´s Beach House en de gemeente werden bij deze ondertekening vertegenwoordigd door Alexander Claus en Carola Knots. Mickeline Claus, sales account manager en trouwambtenaar Ellen Lucke, die ook aanwezig waren, gaven aan zeer verheugd te over deze officiële erkenning. Huwelijksplechtigheden op deze locatie hoeven nu niet meer door een goedkeuringstraject en dat is prettig voor de bruidsparen.

Trouwen in de buitenlucht
Om als officiële trouwlocatie benoemd te worden dient voldaan te worden aan een aantal eisen zoals veiligheid en toegankelijkheid. De mogelijkheid om te trouwen in de buitenlucht op een romantische locatie heeft reeds vele bruidsparen doen kiezen voor Papa's Beach House. Op het terras aan het strand is zelfs een podium voor de huwelijksceremonie met uitzicht op het meer. Voor de receptie of het feest is een aparte zaal beschikbaar met een eigen terras. Er is zelfs een omkleedruimte voor het bruidspaar beschikbaar.

Foto: v.l.n.r. Carola Knots, Alexander Claus, Ellen Lucke, Mickeline Claus

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!