Back Back Nieuws

Panoramaprojecties de kers op de taart?

20 mei 2016
Je gaat een presentatie geven. Je boekt een presentatieruimte, zorgt voor goede catering, lekkere koffie en je nodigt gasten uit. Daarmee denk je dat het een productieve dag was. Je hebt de boodschap namelijk verspreid, maar heeft je bezoeker die volledig meegekregen?

Impact
Aventiq ziet vaak dat er bij een presentatie veel aandacht naar de locatie, catering en koffie gaat: ‘Dit is zonde, want zo wordt een presentatie niet onthouden en de boodschap niet goed overgebracht.’ Panoramaprojectie is een techniek die ervoor zorgt dat je presentatie de impact krijgt die het verdient en zal daardoor de boodschap beter overbrengen. Daarmee wordt een presentatie indrukwekkender in een handomdraai.

Inhoud
De presentatietechniek kan gekoppeld worden aan de inhoud. Door in goed overleg met de presentator alle zorg uit handen te nemen, zal er een presentatie worden gemaakt die zijn boodschap op de beste manier overbrengt. Zo heeft de presentator de garantie dat hij een indrukwekkende presentatie heeft en kan hij zich volledig focussen op zijn verhaal. Aventiq zorgt er daarnaast voor dat de techniek betaalbaar is. Door de laatste technologische ontwikkeling is de techniek beschikbaar voor een goede prijs. Daarmee is panoramaprojectie voor iedereen toegankelijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!