Back Back Nieuws

Panasonic Visual Solutions start trainingsprogramma voor partners

27 januari 2015
Panasonic Visual Solutions is met een trainingsprogramma gestart dat speciaal is opgezet voor visual professionals, zoals dealers, systeemintegrators, audiovisuele verhuurbedrijven en distributeurs. Het trainingsprogramma heeft verschillende niveaus om de kennis van visuele producten van Panasonic te ontwikkelen en speciale certificeringen te behalen.

Trainingsprogramma
Het trainingsprogramma bestaat uit de onderdelen ‘projectoren’ en ‘displays’. Ze bestaan uit respectievelijk drie en twee niveaus. Partners van Panasonic kunnen via de Academy-portal deelnemen aan gratis online trainingssessies voor certificering als Visual Professional. Wanneer deze certificering is behaald, wordt de mogelijkheid geboden voor een persoonlijke training om een certificering als Expert of Advanced Expert (alleen voor projectoren) te verkrijgen. Deze training vindt plaats in het Europese hoofdkantoor van Panasonic in Wiesbaden, Duitsland.

Meer kennis
Europees trainingsmanager van Panasonic, Siegmar Küll: 'Meer kennis over producten biedt ieder bedrijf belangrijke voordelen. Die vormt de basis voor efficiëntere, meer gerichte klantenservice, voor het creëren van mogelijkheden voor upselling en cross-selling en voor een duidelijk voordeel op de concurrentie.'

Tijdens de training gaat Panasonic ook in op alle specifieke aspecten van iedere oplossing. 'De Advanced Expert-training voor projectoren bijvoorbeeld, biedt deelnemers diepgaande kennis over speciale functies, zoals edge blending, colour matching, portretmodus, lasertechnologie en geometric adjustment bij onze projectoren met grote helderheid', aldus Siegmar Küll.

Het trainingsprogramma wordt gelanceerd op ISE 2015. Tijdens de hele beurs worden er inleidende sessies georganiseerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!