Back Back Nieuws

Panasonic levert AV-apparatuur voor Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji

08 februari 2014
Panasonic Corporation, de wereldwijde sponsor van de Olympische Spelen op het gebied van audio- en videoapparatuur, heeft de AV-apparatuur geleverd voor de 22e Olympische Winterspelen, die van 7 tot 23 februari 2014 plaatsvinden in Sotsji, Rusland.

Panasonic leverde een grote hoeveelheid apparatuur voor de wedstrijdlocaties en de bijbehorende  faciliteiten. Hierbij gaat het om grote led-schermen, audiosystemen, zendapparatuur, projectoren, VIERA-televisies en visuele HD-communicatieapparatuur. De levering van led-schermen is volgens Panasonic de grootste ooit in de geschiedenis van de Olympische Winterspelen. 'Daarnaast leveren we het grootste aantal beveiligingscamera’s ooit in de geschiedenis van de Olympische Spelen.'

Panasonic werkt samen met het Internationaal Olympisch Comité (IOC), het organiserend comité van de Olympische Spelen, en de Olympic Broadcasting Services (OBS) om de Olympische Winterspelen in Sotsji op technisch vlak te ondersteunen.

Dankzij  de geavanceerde zendtechnologieën zullen wedstrijdbezoekers en kijkers overal ter wereld kunnen genieten van de passie, spanning en opwinding die de prestaties van 's werelds grootste atleten met zich meebrengen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!