Back Back Nieuws

Panasonic introduceert videowand met ultradunne randen

15 december 2015
Panasonic komt met een serie nieuwe HD-led-videowandschermen met een rand die smaller is dan die van alle andere schermen. De nieuwe TH-55LFV60W en TH-55LFV6W zijn bedoeld als digitale informatieborden in openbare ruimtes met veel omgevingslicht, voor de retail, evenementen en de verhuur.

Door de zeer smalle rand van 3,5 mm zijn beelden op beide videowanden vrijwel naadloos. Dankzij een IPS-paneel heeft de videowand bovendien een brede kijkhoek van 178⁰. De nieuwe displays vervangen de huidige 55LFV5/LF50-serie. Ze zijn nog betrouwbaarder, kunnen 24/7 worden gebruikt en hebben een geïntegreerde failover-/failbackfunctie.

Beide modellen hebben een optimale beeldmodus voor meerdere evenementen, zodat integrators de meest geschikte instellingen kunnen kiezen voor hun specifieke configuratie. Gebruikers kunnen de kleur, het contrast en de beeldresolutie optimaliseren om zoveel mogelijk aandacht van het publiek te trekken.

Scherpe beeldkwaliteit
Enrique Robledo, Marketing Manager van Panasonic: ‘Het zijn de upgrades van de schermen die deze nieuwe videowand zo indrukwekkend maken. De scherpe beeldkwaliteit en de hoge betrouwbaarheid maken de videowand geschikt voor uiteenlopende locaties waar digital signage gebruikt wordt, zoals openbare ruimtes, regelkamers, winkels of conferentiecentra.’

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de geïntegreerde USB-speler is de videowand erg gebruiksvriendelijk. In combinatie met software voor het bewaken en besturen van meerdere schermen kan de inhoud van de USB op afstand via een netwerkverbinding worden gewijzigd.

De TH55LFV60W en de TH55LFV6W worden respectievelijk geïntroduceerd in december 2015 en januari 2016.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!