Panasonic brengt nieuwe displayserie uitPanasonic brengt nieuwe displayserie uit
Back Back Nieuws

Panasonic brengt nieuwe displayserie uit

21 juli 2017

Panasonic brengt deze zomer de LFV8-displayserie uit. Deze nieuwe serie displays bestaat uit 49-inch en 55-inch modellen en is geschikt voor 4K-videowalls. Op de displays kunnen met behulp van DisplayPort met daisychain-aansluitingen 4K-beelden worden weergegeven in een configuratie van 2x2 of groter. De 49 inch display heeft een helderheid van 450 cd/m2 en het 55 inch model heeft 500 cd/m2 met native voor 4K geschikte DisplayPort-ingangen en -uitgangen. Bij de installatie in een 2x2-configuratie is het resultaat op de vier Full HD-panelen één filmachtig 4K-videobeeld (4096 x 2160/30p).

 

Deze nieuwe reeks displays heeft een gestroomlijnd installatieproces en komt daarmee tegemoet aan de wensen van professionals. Het nieuwe montagesysteem voor de videowand bespaart tijd en vergt minder arbeidskosten. Voor de bevestiging is een automatisch magneetsysteem beschikbaar, dat een ongelijke uitlijning moet voorkomen.

 

De randen van de displays zijn met slechts 3,5 mm ultrasmal voor een vrijwel naadloze videowall. In combinatie met de IPS-technologie met hoge resolutie blijft het beeld ook vanuit brede zichthoeken duidelijk zichtbaar, essentieel voor digital signage. De 49-inch display heeft daarnaast een verbeterde zichtbaarheid door de combinatie van een anti-schitteringsbehandeling met een AGLR-coating die zorgt voor een scherm met een uiterst lage reflectie.

 

“Deze panelen zijn perfect voor indrukwekkende 4K-videowanden", zegt Enrique Robledo, European Marketing Manager bij Panasonic. Of het nu gaat over retail, horeca of de transportsector; deze displays hebben uitstekende zwarttinten en lichte partijen, die de aandacht trekken. Dankzij de flexibele installatie kan men ze in elke installatieruimte optimaal benutten.”

 

De displays van de LFV8-serie zijn ontwikkeld voor continu gebruik en ze kunnen zowel in landscape als portraitconfiguratie geïnstalleerd worden. De 55-inch (TH-55LFV8) is verkrijgbaar vanaf augustus en de 49-inch display (TH-49LFV8) vanaf september.

 

Meer informatie over Panasonic Visual System Solutions is verkrijgbaar op http://business.panasonic.nl/visual-system/.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!