Back Back Nieuws

Panasonic breidt 4K-serie displays uit met glasloze variant

13 juli 2015
Panasonic lanceert een nieuwe serie glasloze 4K-displays, speciaal ontworpen voor de evenementenbranche en de verhuur. De glasloze versies van de 98- en 84-inch led-lcd-panelen (TH-98LQ70L en TH-84LQ70L) zijn verkrijgbaar naast de huidige grote 4K-displays. De LQ70L-modellen zijn ontwikkeld om in te spelen op de vraag uit de verhuursector naar lichtere en helderdere displays. Dat werd gerealiseerd door het weglaten van het beschermglas.

Hogere beeldkwaliteit
De displays kunnen niet-4K-bronnen opwaarderen naar beeldkwaliteit van een hoger niveau. Bewegende beelden, die voorheen lastig te compenseren waren, zijn nu vloeiend en helder. Enrique Robledo, Marketing Manager bij Panasonic: 'De LQ70-serie heeft dezelfde schroefgaten en pitch-positie als onze vorige plasmaschermen. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor gebruikers die hun displays willen vervangen of willen upgraden naar 4K.'

Levensecht
Net als de bestaande modellen hebben deze displays een resolutie van 3840 x 2160 pixels en beschikken ze over de nieuwe generatie beeldverbeteringstechnologie van Panasonic, die zorgt voor prachtige en levensechte beelden.

Kleurcorrectie
De displays hebben ingebouwde 3D-LUT kleurcorrectie en 6-assen kleurcorrectie en een speciaal rastervormig aluminium frame om kromtrekken tegen te gaan. Ook portretstand is mogelijk zonder enig negatief effect op het scherm.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!