Back Back Nieuws

'Palazzo' terug in Nederland

13 juli 2006

Na twee succesvolle jaren bouwt Palazzo zijn spiegeltent voor de derde keer op in Amsterdam. Van oktober t/m november zal twee Michelinster-kok Ron Blaauw in de spiegeltent van Palazzo een gloednieuw hoogstaand culinair diner verzorgen tijdens een nieuwe verrassende voorstelling, uitgevoerd door internationale top-artiesten. Ron Blaauw Palazzo staat garant voor een geheel verzorgde, onvergetelijke en humoristische avond van culinair entertainment op hoog niveau.

Palazzo
Toen het internationaal succesvolle Palazzo in 2004 voor het eerst Amsterdam aandeed, werd Palazzo al snel een begrip. Inmiddels genoten maar liefst 40.000 bezoekers van deze verrassende vorm van culinair entertainment waarin haute cuisine en hoge kunst vloeiend in elkaar overgaan. Palazzo wordt gekenmerkt door een Cirque du Soleil-achtig variététheater en een kwalitatief hoogstaand, door Michelinster-kok verzorgd, zesgangen-diner en de keuze uit de allerbeste wijnen.


Deze unieke combinatie van opzienbarende artistieke en culinaire hoogstandjes trekt dan ook niet alleen particuliere bezoekers aan maar ook bedrijven voor wie Palazzo een complete en volledig verzorgde avond biedt waar personeel en relaties nog lang over na zullen praten. Voor Palazzo 2006 heeft twee sterrenkok Ron Blaauw, befaamd om zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, een geheel nieuw menu samengesteld en verzorgen internationaal geprezen artiesten een verbluffende nieuwe theatershow.

Locatie
De Palazzo spiegeltent staat vanaf 2 november a.s. tot en met 3 febuari 2007 op een geheel nieuwe locatie. Direct naast de Westergasfabriek in Amsterdam is Palazzo centraal gelegen in de randstad maar toch zeer goed bereikbaar met volop parkeergelegenheid. De ervaren staf garandeert een zorgeloze avond waarin het werkelijk aan niets ontbreekt.

Theater van de zintuigen
Palazzo is het theater van de zintuigen. De avondvullende voorstelling van theater, gastronomie, acrobatiek, magie en illusie, transformeert de bezoeker naar een andere mysterieuze wereld waar heel even geen plaats is voor de harde werkelijkheid. Gasten ervaren Palazzo als een aangename sprong in het onbekende; een geheimzinnige, zintuiglijke en vooral onvergetelijke ervaring.

De kaartverkoop voor particulieren en groepen tot 20 personen start 1 september.
AUB Uitburo telefoon 0900-7252996. E-mail: tickets@palazzo.nl
Bedrijven en groepen vanaf 20 personen kunnen reeds reserveren via telefoon 020-5304712 of sabrine.van.den.bor@palazzo-amsterdam.nl

Prijzen variëren van EUR 109,- tot EUR 129,-.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!