Back Back Nieuws

Palazzo en Ron Blaauw splitsen op

05 maart 2009
Palazzo Produkties en haar chef kok Ron Blaauw nemen na vijf  jaar afscheid van elkaar. De dinnershow vertrekt tevens voor de nieuwe editie naar een andere locatie dan het terrein van de Westergasfabriek, zo is bekend gemaakt. Over de opvolging worden momenteel met kandidaten gesprekken gevoerd.

 

Palazzo producent en algemeen directeur Rick Gemser: “Wij kijken met groot respect en dankbaarheid terug naar het vakmanschap van Ron Blaauw. Mede dankzij zijn prachtige menu’s en culinaire ideeën is Palazzo een begrip geworden in Nederland. Wij brengen elk seizoen een nieuwe show en een nieuw menu. Aankomend seizoen willen wij ons concept ook nog op een aantal andere punten vernieuwen. Na 5 jaar is het daarom evident om te kijken of we dit succes ook met een andere chef kunnen voortzetten".
Chef kok Ron Blaauw: “Ik heb de afgelopen vijf jaar met veel plezier meegewerkt aan dit fantastische dinner-concept. Ik heb aan de wieg gestaan en heb 'het kindje' zien groot worden. Na 5 jaar is het goed om het 'stokje' over te dragen".  


De eerste editie van Palazzo vond plaats in 2004 in Amsterdam op De Kop van Java. De laatste drie edities werden gehouden aan de Haarlemmerweg in Amsterdam. Ruim 130.000 bezoekers hebben van de Palazzo shows reeds getrokken. Afgelopen 28 februari was de laatste voorstelling.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!