Back Back Nieuws

Palace Hotel ontvangt het Green Key certificaat

30 juni 2011
Het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee heeft vorige week haar Zilveren Green Key certificaat in ontvangst mogen nemen als eerste hotel in Noordwijk. Het hotel heeft de keuring doorstaan en voldoende aanpassingen verricht om bij te dragen aan een beter milieu.

 

Aanwezigen

Burgemeester Groen, Wethouder de Lange en Directeur van Dijk van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit waren aanwezig bij de feestelijke onthulling van het bord en het hijsen van de vlag.

 

Verbeteringen en innovaties

General Manager van het hotel, André Aaij: ‘Wij geloven dat economische groei en het welzijn van de samenleving onlosmakelijk verbonden zijn met de gezondheid en staat van het milieu. Door middel van nauwe samenwerking met onze leveranciers en zakenpartners, werken we gezamenlijk aan de vermindering van milieu belasting van onze bedrijfsactiviteiten en zijn voortdurend op zoek naar verbetering en innovatie binnen de activiteiten’.

 

Trots op het certificaat

Sinds oktober 2010 is er hard gewerkt om de verplichte onderdelen voor het Green Key certificaat onder handen te nemen zoals het uitbreiden van het assortiment van duurzame producten, het efficiënte klimaat controlesysteem op de hotelkamers en acties om gasten te vragen wanneer zij schone handdoeken en beddengoed wensen. ‘Na een half jaar hard werken zijn wij er trots op als eerste hotel in Noordwijk het Green Key Certificaat in ontvangst te mogen nemen’, aldus André Aaij.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!